dj-jimmy-info@telenet.be - 0472 / 496 375

Trouwfeest DJ
Het dansfeest op uw Trouwfeest is één van de hoogtepunten waar nog lang over nagepraat zal worden. DJ Jimmy zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring, afgestemd op de genodigden en jullie smaak! Stuur mij gerust een mailtje met jullie trouwdatum en locatie en dan bezorg ik jullie zo snel mogelijk een offerte.
Na het aanvaarden van de offerte spreek ik met jullie af voor een persoonlijk gesprek en help ik jullie bij het plannen van het Trouwfeest door mijn ervaringen te delen. Ik geef jullie dan tips en advies.

Werkwijze Trouwfeest DJ

  • Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom spreek ik altijd op voorhand af met jullie om de planning van de avond en de muziekvoorkeuren te bespreken. In de week van de trouwdatum neem ik nogmaals contact op met jullie om de laatste praktische zaken nog even af te stemmen.

  • Het is mogelijk om een lijst met verzoeknummers vooraf (ten laatste één maand voor het feest/fuif) door te geven.

  • Ook al kan ik vele muziekgenres spelen, de muziek die uiteindelijk gespeeld wordt is volledig in samenspraak met jullie. Er is geen vaste playlist, elk Trouwfeest is uniek!

  • Op de dag zelf wordt de discobar op voorhand opgesteld in samenspraak met de feestzaal. Op die manier worden jullie gasten niet gestoord tijdens de receptie of het diner.

  • Als jullie dit wensen dan kan er aangepaste achtergrondmuziek voorzien worden tijdens jullie Trouwfeest. Vanaf het dessert ben ik zeker aanwezig en gaat het volume al wat de hoogte in om de sfeer erin te brengen en de overgang naar het dansgedeelte soepel te laten verlopen.

  • Voor het dansfeest kan losbarsten, is het tijd voor de openingsdans. Ik zorg voor een stijlvolle aankondiging van jullie openingsdans. Eventueel een tweede openingsdans samen met de ouders, maar dit hoeft niet.

  • Na de openingsdans volgt het dansgedeelte. Bekende nummers in allerlei muziekstijlen passeren in een vloeiende mix de revue, daarbij rekening houdende met hoe het publiek reageert. Een trouwfeest is een feest voor alle leeftijden, zeer belangrijk is dus voldoende variatie in muziekgenres: deep-house, house, retro-house, disco, pop, rock, new wave, salsa, RnB, dance, ... in een vloeiende mix en met veel afwisseling. Zodat mensen die een hekel hebben aan bijvoorbeeld disco of rock geen halfuur van de dansvloer wegblijven. Of erger nog ... naar huis gaan.

  • Ik ben een DJ die jullie Trouwfeest - Huwelijksfuif draait, u krijgt geen vervelende aankondigingen of irritante spelletjes van de DJ.

Links Trouwfeest DJ

Links naar collega's Trouwfeest DJ

Vraag meer Info of Reserveer nu jou Trouwfeest DJ